UitjesBureau.nl Vebon

Zakelijke events in de Betuwe

Kennis en lokale bekendheid: ingrediënten die horen bij ons en waarvan u kunt profiteren: vergaderingen, locaties, congressen of personeelsfeesten op maat! Vraag het onze professionele medewerkers via 0344 - 60 59 48.

Vergaderarrangement Historisch Buren

Op een prachtige locatie midden in het centrum van het historische stadje Buren kunt u samen met collega’s of zakenrelaties in alle rust vergaderen. De vergaderlocatie (rijksmonument) heeft een sfeervolle en huiselijke inrichting. U zult zich hier direct thuis voelen.

Vergaderen in de Betuwe

BetuweUitjes.nl weet vanzelfsprekend alles over de Betuwe en de mogelijkheden voor vergaderarrangementen op maat! Wij denken graag met u mee! Dus op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de Betuwe, een ontspannen activiteit voor of na uw vergadering of juist een hele bedrijfsdag op maat? We geven u graag de mooiste tips!

Informatie aanvragen

Uw congres in de Betuwe

Organiseer nu uw congres in de Betuwe op één van de unieke locaties die deze regio rijk is. Wij weten precies welke locaties voldoen aan uw wensen en budget! Van moderne locaties tot monumentale panden, alles staat in ons bestand! Wij helpen u graag met de organisatie van uw congres.

Informatie aanvragen

Netwerkborrel in de Betuwe

Hoe kunt u beter netwerken met collega's dan tijdens een gezellige borrel op een mooie locatie in de Betuwe!? Maak kennis met leveranciers en collega's en verbreed uw netwerk. Samen staan we sterk! Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste locaties en leuke aansluitende workshops, lunches of (spel)diners.

Informatie aanvragen

Productpresentatie in de Betuwe

U weet zelf ook hoe belangrijk de eerste indruk is, deze moet perfect zijn! Bij BetuweUitjes weten we hoe u een onvergetelijke indruk maakt en wij creëren een evenement waarin uw product centraal staat. Wat te denken van bijzondere locatie met bijvoorbeeld Kasper van Kooten als gastheer?!

Informatie aanvragen

Jaarvergadering in de Betuwe

Hoe is het afgelopen jaar voor uw organisatie geweest? Of het nu gunstig of iets tegenvallend is geweest, de neuzen moeten nog steeds dezelfde kant op. Een goede locatie en een goede organisatie daarbij zijn van groot belang. Met onze jarenlange ervaring helpen en adviseren wij u graag.

Informatie aanvragen

Personeelsfeest in de Betuwe

BetuweUitjes is hét adres voor alle personeelsfeesten in de Betuwe. Geen standaards, maar alles op maat en met exclusieve aandacht voor uw bedrijf. We denken samen met u mee. Themafeesten op maat, openingsfeesten of een jubileum te vieren? Wij helpen u op weg naar een mooi en exclusief bedrijfsfeest!

Informatie aanvragen