UitjesBureau.nl Vebon

Workshop in de Betuwe

De Betuwe is een prachtige groene regio in Gelderland. Deze regio van fruitbomen, kastelen, bossen, rivieren en prachtige historische steden is ideaal voor uw workshop. U kunt kiezen voor een workshop in de natuur zoals schaapdrijven of maak uw eigen lipdub in een stad in de Betuwe!

Uw eigen workshop in de Betuwe

Bent u  op zoek naar een geschikte workshop voor uw gezelschap? Bekijk ons ruime aanbod workshops op BetuweUitjes.nl. U kunt uw workshop combineren met een spel, lunch of diner. Wij helpen u graag met het samenstellen van een workshop op maat. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over workshop in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op workshops?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw workshop.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen een workshop boeken?
Ja, de workshop kan op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een workshop samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een workshop op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeelden van workshops in de Betuwe

Sushi Workshop
Het is tijd om de handen uit de kimono’s te steken en de kunst van de Japanse keuken eigen te maken. Onze chef koks leren u graag de kunst van het Sushi bereiden. Voortaan maakt u sushi in een handomdraai, of het nu Nigiri-sushi, Hosomaki-sushi, Specialmaki-sushi of een handroll is. Uw gasten zullen een onverstaanbare kreet slaken… Sugooooi! Aan het einde is er nog tijd over om eigen sushi te maken en mee te nemen. Geniet van uw Sushi Workshop in de Betuwe!

Schaapdrijven
Schapen drijven, ja dat klinkt wel als origineel en bijzonder uitje om te doen met uw team! Maar u gaat niet alleen de schapen in de juiste richting sturen, u gaat vooral van uw eigen team leren. Hoe? Door een workshop te combineren met deze heerlijke dieren.

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een workshop in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Verdien de fotoshoot van je leven

Verdien de fotoshoot van je leven

De bruid moet rennen en vliegen om haar (sexy)outfit voor de fotoshoot te verdienen. Samen met jullie hebben wij maximaal 8 opdrachten in 2 uur voor haar. Bijvoorbeeld: Scoor een lift b...

Lees meer
Venetiaanse Maskers maken

Venetiaanse Maskers maken

Vroeger werden de maskers gebruikt door de adel. Tegenwoordig is het carnaval in Venetië voor iedereen! Tijd dus om uw eigen masker te maken!

Lees meer
Tapas Workshop

Tapas Workshop

Wie snoept er nou niet tijdens het koken...? Tijdens deze workshop maakt u heerlijke hapjes die vooral thuis ook makkelijk te maken zijn. Dus geen urenlange verhalen, verschillende kook...

Lees meer