UitjesBureau.nl Vebon

Uitje in Betuwe

De Betuwe is een prachtige regio in Gelderland. De Betuwe is gelegen tussen drie rivieren: de Waal, de Nederrijn en de Lek. Een prachtig gebied dat bekend staat om zijn fruitbomen deze plek biedt een prachtige locatie voor uw uitje. Ontdek de Betuwe tijdens de GPS ontdekkingstocht of The Phone. U kunt de Betuwe ook verkennen tijdens het FietsFeest of per Solex!

Stel uw eigen Betuwe uitje samen

Een uitje organiseren kan een lastige taak zijn. U moet rekening houden met de wensen van uw gezelschap, de datum en het budget. Bovendien is er ontzettend veel keus aan uitjes! Wij helpen u graag met het samenstellen van een uitje op maat. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over uitje in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
We raden u aan om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op uitjes?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw uitje.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen een uitje boeken?
Ja, uw uitje kan op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een uitje samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een uitje op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 74 91  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Populaire uitjes in de Betuwe

Crazy 88
Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams. Een doorgedraaid spel met doldwaze opdrachten. Meerdere teams worden na een korte uitleg de regio ingestuurd met doldwaze opdrachten. Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:

1. Loop geblindoekt door een drukke winkelstraat
2. Bedel een euro los van een zwerver
3. Doe midden allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...
4. Wissel met je hele team van kleding.

Recensie:
"We hadden lang naar deze dag uitgekeken. En de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt! Crazy88 is echt een heel gaaf spel. Super leuke opdrachten en toffe begeleiding. De locaties waren ook top! Thanks!"

Social Media Spel
In de Betuwe gaat u gewapend met een plattegrond en vragenboek op pad. Houd uw smartphone bij de hand. Het is uw redder en vriend in dit moderne stadsspel. Veel gehoord over twitteren en app’s maar eigenlijk ook niet exact weten hoe het werkt en wat u ermee kan doen? Dan is dit teamspel voor u op maat gemaakt. Spelenderwijs de stad verkennen, opdrachten uitvoeren en de werking en vooral mogelijkheden van Social Media ontdekken. U heeft maar 1 smartphone per team nodig.

Recensie:
"Dit is echt een spel van nu. De opdrachten waren origineel en verrassend. Om dat zo te laten zal ik er niet te veel over uitwijken;). Als tip wil ik meegeven dat jong en oud te mixen per team  is een slim idee is!"

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een uitje in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Moordspel Lunch

Moordspel Lunch

Een crimineel is tijdens dit dagarrangement in de Betuwe in uw gezelschap geïnfiltreerd. Er is een gruwelijke moord gepleegd, maar door wie? Het is aan u en uw gezelschap om deze ...

Lees meer
Workshop Pokeren & Diner

Workshop Pokeren & Diner

Betten, callen, raisen, folden... Wie heeft de beste pokerhand? De rage van dit moment is pokeren. U kunt de tv niet aanzetten of u kijkt naar het super populaire kaartspel. Wie wil...

Lees meer