UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitjes in de Betuwe

De Betuwe is de regio bij uitstek om een teamuitje te organiseren. De bosrijke omgeving met haar fruitbomen, rivieren en forten biedt de ideale gelegenheid voor allerlei activiteiten. Van klootschieten en mountainbiken tot een Ontdek de Mol spel, het kan allemaal in de Betuwe!

Teamuitjes in de Betuwe op maat

Bent u dit jaar aan de beurt om het teamuitje te organiseren? Wilt u het uitje van vorig jaar overtreffen? Dan bent u bij BetuweUitjes aan het juiste adres. Wij denken dolgraag met u mee over een teamuitje op maat. Combineer uw teamuitje bijvoorbeeld met een lunch, diner of een spelprogramma. Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over teamuitje in de Betuwe


1. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij bieden alleen teamuitjes aan exclusieve groepen aan.
 
2. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
Ja dat kan, wij denken graag met u mee over een teamuitje op maat.
 
3. Is het mogelijk om een diner of lunch aan ons teamuitje toe te voegen?
Ja, wij helpen u graag om het uitje aan te passen aan uw wensen.

4. Hoe laat kunnen wij starten met het teamuitje?
U kunt bij het boeken van uw teamuitje zelf aangeven hoe laat u wilt beginnen.

5. Kunnen we ook teamuitjes boeken voor een kleiner budget?
Ja, wij bieden veel verschillende teamuitjes aan in verschillende prijsklassen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeelden van teamuitjes in de Betuwe

FietsFeest
Lekker fietsen door de Betuwe zonder doel maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze op een dag een groot deel van de Betuwe. Door ons vragen en opdrachtboek bepaalt u zelf de koers. Alles is opeens binnen fietspedalen bereikbaar!

Salsa Workshop
Een salsaworkshop staat voor plezier, vrolijkheid, interactie en kwaliteit. U leert de vrolijke en uitdagende Salsapassen, waarbij er regelmatig van danspartner gewisseld wordt zodat u elkaar op een andere manier beter leert kennen. De workshop begint met een dynamische warming-up (trek uw jasje of trui maar vast uit!) waarbij alle spieren op een speelse wijze worden losgemaakt. Spieren waar u voorheen het bestaan niet van af wist komen aan bod en binnen de kortste keren weet u van geen ophouden meer…

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een teamuitje in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

MVO UITJE! - Een goed doel voor een goed gevoel!

MVO UITJE! - Een goed doel voor een goed gevoel!

Tijdens dit uitje nemen jullie een groep bijzondere mensen mee op pad. Mensen die afhankelijk zijn van de zorg van een ander, bereiken met deze hulp meer dan waartoe ze zelfstandig in s...

Lees meer
MVO UITJE - Jullie een dagje uit, zij een dagje uit!

MVO UITJE - Jullie een dagje uit, zij een dagje uit!

Tijdens dit uitje nemen jullie een groep bijzondere mensen mee op pad. Mensen die afhankelijk zijn van de zorg van een ander, bereiken met deze hulp meer dan waartoe ze zelfstandig in s...

Lees meer
Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Altijd al eens iets goeds willen doen voor uw samenleving? Vandaag krijgt u de kans hiervoor tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Betuwe!

Lees meer