UitjesBureau.nl Vebon

Rondvaarten in de Betuwe

Ontvlucht de stad om heerlijk te genieten van de rust en de natuur in de Betuwe. De Betuwe is een prachtige bos- en waterrijke streek in Gelderland. De uitgelezen locatie voor uw rondvaart! U kunt uw rondvaart combineren met bijvoorbeeld een proeverij, barbecue of diner.

Stel uw eigen rondvaart door de Betuwe samen

De Betuwe is een prachtige regio om vanaf het water te ervaren. U kunt uw rondvaart combineren met bijvoorbeeld een spelprogramma, lunch of diner in de Betuwe. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw rondvaart op maat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over rondvaart in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op rondvaarten?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw rondvaart.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen een rondvaart boeken?
Ja, een rondvaart kan op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een rondvaart samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een rondvaart op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Populaire rondvaarten in de Betuwe

Borrelboot in de Betuwe
Een gezellig middagje op het water met uw groep? Jazeker, de Betuwe heeft prachtige rivieren en daar zijn we ongelofelijk trots op! U vaart in een sloep langs eeuwenoude gebouwen en vele andere prachtige bezienswaardigheden. Uw gids vertelt u vol trots over zijn Betuwe van toen maar zeker ook van nu! Dit arrangement is inclusief heerlijke hapjes (stokbrood met tapenade en kruidenboter, nacho‚Äôs, kaas en worst)

Rondvaart en Hou van Holland BBQ
U wordt ontvangen bij uw rondvaartboot in Betuwe met een kopje koffie of thee en gebak. Tijdens uw 5 uur durende rondvaart in Betuwe speelt u het Hou van Holland Speldiner! U komt tijdens de vaart en dit spel niets te kort, wij zorgen voor een heerlijke BBQ tijdens dit speldiner in Betuwe!

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een rondvaart in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Borrelboot in de Betuwe

Borrelboot in de Betuwe

Een ideale rondvaart maakt u met de borrelboot! Gezellig borrelen en genieten van al het moois in het natuurgebied! Voor hapjes wordt gezorgd en uiteraard vertelt de gids u alles over d...

Lees meer
Waterpret in de Betuwe

Waterpret in de Betuwe

Tijdens dit waterpret uitje gaat u in groepen in competitief verband met - en tegen elkaar aan de slag. De groepen werken een reeks spellen af.

Lees meer
Bingo op het water

Bingo op het water

Wie zegt dat Bingo niet hip is? Nou, op de Bingo Lounge Boot "Baron van Jupthaas" zeker wel! Tijdens een 2 uur durende rondvaart over de Rijn, laat de barones de ballen rollen onder het...

Lees meer