UitjesBureau.nl Vebon

Rondleidingen Betuwe

De Betuwe is een groene regio in Gelderland. Laat u leiden langs de fruitbomen, kastelen, forten en rivieren tijdens een van de rondleidingen. Een gids neemt u graag mee op pad door de Betuwe per Segway, kano of Solex. Honger gekregen? Combineer uw rondleiding met een heerlijke lunch of een diner.

Boek uw rondleiding in de Betuwe

Op zoek naar een rondleiding door Betuwe? Kies uit de verschillende originele vervoersmiddelen voor uw rondleiding door de Betuwe. U kunt de rondleiding combineren met een lunch, diner of een spelprogramma. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw rondleiding op maat. Bel voor meer informatie naar 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over rondleiding in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op rondleiding?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw rondleiding.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen een rondleiding boeken?
Ja, de rondleidingen kunnen op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een rondleiding samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over rondleiding op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeelden van rondleidingen in de Betuwe

Kever Cabrio Rally
Wij hebben een aantal standaard routes over de Betuwe voor u klaar liggen, maar als u een bepaald monument, uitzicht of andere bezienswaardigheid mist op de kaart, dan maken we graag een route op maat. Voorafgaand aan uw event stellen wij de routes samen. In overleg wordt met u het start- en eindpunt bepaald, evenals eventuele leuke en bezienswaardige tussenstops. Deze routes worden vervolgens opgenomen in een full colour roadbook, eventueel aangevuld met specifieke teksten en/of afbeeldingen van uw bedrijf.

Recensie:
"Mijn eerste auto was een Kever. Ik heb dus altijd al wat gehad met deze auto. Om er nu na jaren weer eens een te besturen was een geweldige ervaring. De Betuwe is een fantatische regio om met een Kever doorheen te touren."

Segway Tour
Is elektrisch vervoer voor u nog een onbekende wereld? Heeft u echt geen idee waar we het over hebben als de termen actieradius of oplaadpas vallen? Dan is het hoog tijd dat u kennis maakt met een Segway. We bieden u de kans een testrit te maken op een Segway, een elektrische scooter. We nemen u mee naar de wereld van elektrisch vervoer, de transportwereld van morgen!

Recensie:
"Ik moest wel lachen om de beschrijving van dit uitje. Elektrisch vervoer is inderdaad een onbekende wereld voor mij. Een Segway ziet er misschien een beetje sullig uit, maar het is echt super vervoer. Bijna geluidloos genieten van het landschap. Sowieso het ideale vervoersmiddel voor een tocht door de Betuwe!"

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een rondleiding in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

TukTuk Stop & Shop

TukTuk Stop & Shop

Een dagje uit met allemaal voordelen voor de hippe vrouw! Geniet in deze cabrio TukTuks, van de zon, de wind door je haren en bijzondere adresjes. 

Lees meer
Volkswagen Busjes Tour

Volkswagen Busjes Tour

De Volkswagen busjes zijn een bekend fenomeen en worden meestal direct gelinkt aan vrijheid, onafhankelijkheid en mooie tourtochten. Ontzettend leuk dus om deze busjes in te zetten tijd...

Lees meer