UitjesBureau.nl Vebon

Expeenditie

Expeenditie

Expeenditie

Een geweldige ervaring om zo door het Betuwe landschap te touren!" Die uitspraak horen wij vaak bij terug komst van onze Betuwe Tours. Deze Expeenditie brengt u op verschillende (on)bekende plaatsen in het rivierenland.

Wij hebben een aantal standaard routes over de Betuwe voor u klaar liggen, maar als u een bepaald monument, uitzicht of andere bezienswaardigheid mist op de kaart, dan maken we graag een route op maat. Voorafgaand aan uw event stellen wij de routes samen. In overleg wordt met u het start- en eindpunt bepaald, evenals eventuele leuke en bezienswaardige tussenstops. Deze routes worden vervolgens opgenomen in een full colour roadbook, eventueel aangevuld met specifieke teksten en/of afbeeldingen van uw bedrijf.

Puzzeltocht

Indien gewenst kan ook een boekje met leuke en interessante vragen (bijvoorbeeld over de omgeving of over uw organisatie) en opdrachten worden opgenomen. Tijdens de route verzorgen we een aantal stops, waarin u een consumptie krijgt aangeboden en een tweetal leuke teamopdrachten.

Professionele tourbegeleiders staan u de gehele dag bij voor het geven van uitleg over de prachtige auto’s, het begeleiden van de teamopdrachten, het maken van mooie foto’s en natuurlijk voor het berekenen van het eindklassement en het uitreiken van de prijzen.

Deze tour is ook te doen met VW Busjes of authentieke Kevers.

Dit uitje is inclusief:

- Professionele begeleiding
- Koffie/thee en gebak bij ontvangst
- Gebruik van auto's, verzekering en schoonmaak
- Originele groepsfoto
- Routekit met snacks en drankjes
- Entree Flipje Museum
- Lekkernij bij museum
- Prijsuitreiking met prijs

Deze tour is uit te breiden met lunch of diner, ook eventueel voor onderweg! Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden of om uw wensen te bespreken.

Optioneel:

- Reis- en groepsverzekering
- Afkoop eigen risico à € 5,00 p.p. (bij geen afkoop is het eigen risico € 400,- per schadegeval)
- Door gebruik te maken van een speciaal autotransport kunnen wij de auto's (tegen meerprijs) naar u toe brengen.

*Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Prijs details  € 65,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
3+10= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Expeenditie 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.