UitjesBureau.nl Vebon

Crazy Walking Dinner

Crazy Walking Dinner

Crazy Walking Dinner

Dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in één van de gezellige steden van de Betuwe!

De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf. Ieder team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee.

Hilarische video-opdrachten in de Betuwe
Dus… naar buiten iedereen en leg de verkregen opdracht vast op video. Geen gewone video-opdracht, maar een uitdagende en hilarische Crazy 88 opdracht natuurlijk! In de video-opdracht staat ook waar en hoe laat u zich bij de Crazy Game Master in het volgende restaurant dient te melden. Te laat…strafpunten of aan tafel een opdracht uitvoeren, bedacht door uw concurrenten. De keuze is dan aan u.

Tijdens het hoofdgerecht worden de eerste bizarre ervaringen al gedeeld met de andere teams. Maar let op.. vertel niet te veel. Het is en blijft een wedstrijd. Na het hoofdgerecht volgt de tweede dwaze opdracht waarmee de teams opnieuw heel creatief mee om moeten gaan. Alle dinergangen worden geserveerd in drie passende gezellige restaurants.

Na het heerlijke dessert in het laatste restaurant wordt door de Crazy Game Master bekend gemaakt welk team de Crazy Dinner Cup heeft verdiend! Al het videomateriaal wordt op DVD gezet (ongemonteerd) en gratis naar u verstuurd!

Inclusief:
- Crazy Game Master
- Drie gangendiner op drie verschillende locaties
- Prijs voor het winnende team
- DVD met alle opgenomen video-opdrachten (ongemonteerd)

*Exclusief eventuele reiskosten van onze acteur(s).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Referenties  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+1= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Crazy Walking Dinner 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.