UitjesBureau.nl Vebon

Personeelsuitje in de Betuwe

De Betuwe, een prachtige bosrijke streek in Gelderland, is de ideale locatie voor uw personeelsuitje. In de Betuwe vindt u prachtige rivieren, fruitbomen, forten en kastelen. U kunt de Betuwe verkennen per mountainbike of kies voor spel zoals Crazy 88 of The Phone in combinatie met een lunch of diner.

Een personeelsuitje in de Betuwe op maat

Het organiseren van een personeelsuitje kan lastig zijn. U moet met veel personen rekening houden en daar komt de keuze uit het ruime aanbod personeelsuitjes nog eens bij! Wij helpen u graag bij het organiseren van uw personeelsuitje op maat. Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over personeelsuitje in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op personeelsuitjes?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw personeelsuitje.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen een personeelsuitje boeken?
Ja, de personeelsuitjes kunnen op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een personeelsuitje samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een personeelsuitje op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeeld personeelsuitje in de Betuwe

Crazy Walking Dinner
Dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in de Betuwe! De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf. Ieder samengesteld team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee.

Recensie:
"Dit was een van de origineelste personeelsuitjes tot nu toe. We gaan elk jaar met het bedrijf uiteten. Het concept van walking dinner maakte het erg speciaal en gaf ons anders normale etentje een verrassende twist. Erg leuk om niet de hele avond op dezelfde plaats te blijven. De 3 restaurant waren goed uitgekozen, het eten was heerlijk."

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een personeelsuitje in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.Workshop Pokeren & Diner

Workshop Pokeren & Diner

Betten, callen, raisen, folden... Wie heeft de beste pokerhand? De rage van dit moment is pokeren. U kunt de tv niet aanzetten of u kijkt naar het super populaire kaartspel. Wie wil...

Lees meer
Champagne Proeverij

Champagne Proeverij

Waar denkt u aan als u aan champagne denkt? Feestelijkheid? Elegantie? Luxe? Dit komt allemaal samen in onze champagneproeverij. U wordt op een prachtige locatie in Maastricht verw...

Lees meer