UitjesBureau.nl Vebon

Groepsuitjes in de Betuwe

De Betuwe is een prachtige groene streek in Gelderland. De Betuwe staat bekend om haar tuinbouw, en dan vooral om de fruitteelt. Naast fruitbomen, kastelen en rivieren  bestaat de Betuwe uit 9 gemeenten. De veelzijdigheid van deze streek maakt het de ideale locatie voor uw groepsuitje. Speel Ontdek de Mol of ontdek de Betuwe tijdens de GPS tocht.

Organiseer uw groepsuitje in de Betuwe

Er komt veel kijken bij de organisatie van een groepsuitje. U moet rekening houden met de wensen van uw groep, het budget en de datum. BetuweUitjes helpt u graag bij het samenstellen van uw groepsuitje op maat. Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over groepsuitje in de Betuwe

1. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
Nee, dit is niet mogelijk. De groepsuitjes zijn uitsluitend voor exclusieve groepen. 
 
2. Kunnen wij zelf een uitje samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij denken graag met u mee over een uitje op maat.
 
3. Is het mogelijk om een diner of lunch aan ons groepsuitje toe te voegen?
Ja, u kunt uw dag naar wens indelen. U kunt dus een lunch, diner, high tea of een barbecue aan uw groepsuitje toevoegen.

4. Hoe laat kunnen wij starten met het groepsuitje?
U kunt bij het boeken van uw groepsuitje zelf aangeven hoe laat u wilt beginnen.

5. Zijn er ook groepsuitjes te boeken voor een kleiner budget?
Ja, wij bieden veel verschillende uitjes aan in verschillende prijsklassen.

6. Kan ik een groepsuitje boeken met minder personen dan het vereiste minimum?
Om de kwaliteit van onze uitjes te waarborgen, stellen wij een minimum aantal personen aan bepaalde groepsuitjes. U kunt met minder personen een uitje boeken, mits u voor het minimale aantal personen betaald.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Populaire uitjes in de Betuwe

The Phone
The Phone in de Betuwe… het leukste en uitdagende spel om samen met uw collega’s te spelen. U leert de Betuwe wel op een hele andere manier kennen! Elk groepje krijgt na het speluitleg een telefoon en een spelboek met aanwijzingen en opdrachten. De aanwijzingen leiden u via de prachtigste plekken in de Betuwe naar de volgende locatie. Houdt u telefoon goed in de gaten! Want naast de opdrachten in het spelboek ontvangt u ook opdrachten via de sms.

1 Minute to Win it!
Een actief spel waarbij we u de Betuwe op de meest bijzonder manier laten zien. Geen romantisch hoekje of historisch doorkijkje. Nee, het gaat er vandaag om dat u de juiste route door de regio loopt en vooral de meest vreemde opdrachten binnen een minuut tot een goed einde brengt. Ter controle gaat er dan ook bij ieder team een speler uit een van de overige teams mee. Maar kijk uit… juist die persoon kan op elk moment roet in het eten gooien!

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een groepsuitje in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.


Walking lunch met puzzeltocht

Walking lunch met puzzeltocht

De Betuwe op een gezellige en speelse manier kennen? Uw dag begint met een heerlijk kopje soep in een sfeervol restaurant. Vervolgens zitten jullie in teamverband me teen spelbo...

Lees meer
MVO UITJE! - Een goed doel voor een goed gevoel!

MVO UITJE! - Een goed doel voor een goed gevoel!

Tijdens dit uitje nemen jullie een groep bijzondere mensen mee op pad. Mensen die afhankelijk zijn van de zorg van een ander, bereiken met deze hulp meer dan waartoe ze zelfstandig in s...

Lees meer
Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Altijd al eens iets goeds willen doen voor uw samenleving? Vandaag krijgt u de kans hiervoor tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Betuwe!

Lees meer