UitjesBureau.nl Vebon

Groepsarrangement in de Betuwe

De Betuwe is een prachtige bosrijke regio in Gelderland. Naast bossen en rivieren telt de Betuwe ook een aantal mooie steden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Betuwe de ideale regio is voor uw groepsarrangement. Er zijn dagarrangementen zoals een Solextour door de Betuwe gevolgd door een heerlijke lunch of speel het spannende spel Deal or No Deal.

Stel uw eigen Betuwe groepsarrangement samen

Vind u het samenstellen van een groepsarrangement een lastige taak? Er is zoveel keus! Wij helpen u graag met het samenstellen van uw groepsarrangement op maat. Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over groepsactiviteit in de Betuwe

1. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
Nee, dit is niet mogelijk. De groepsarrangementen zijn uitsluitend voor exclusieve groepen. 
 
2. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij denken graag met u mee over een uitje op maat.
 
3. Is het mogelijk om een diner of lunch aan onze groepsarrangement toe te voegen?
Ja, u kunt uw dag naar wens indelen. U kunt dus een lunch, diner, high tea of een barbecue aan uw groepsarrangement toevoegen.

4. Hoe laat kunnen wij starten met het groepsarrangement?
U kunt bij het boeken van uw groepsarrangement zelf aangeven hoe laat u wilt beginnen.

5. Zijn er ook groepsarrangementen te boeken voor een kleiner budget?
Ja, wij bieden veel verschillende arrangementen aan in verschillende prijsklassen.

6. Kan ik een groepsarrangement boeken met minder personen dan het vereiste minimum?
Om de kwaliteit van onze arrangementen te waarborgen, stellen wij een minimaal aantal personen aan bepaalde bedrijfsuitjes. Als u een arrangement wilt boeken met minder personen, dan dient u voor het minimale aantal personen te betalen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeelden van uitjes in de Betuwe

Hou van Holland Quiz
De Hou van Holland quiz! Tammo speelt deze quiz met u, bestaande uit een aantal vragenrondes met Hollandse en typisch vragen over de regio! Wie onder u is de echte Holland en Betuwe kenner en komt als beste team uit de bus? U zult het ondervinden tijdens Hou van Holland/ Betuwe! Natuurlijk kunt u deze quiz afsluiten met een heerlijk drie gangendiner of bv. een stamppotbuffet!

GPS Ontdekkingstocht
Gewapend met GPS, digitaal kompas ter grootte van een mobieltje, gaan de teams rivierenland ontdekken. De GPS ontvangt satellietsignalen die de exacte co√∂rdinaten doorgeven van waar u bent en waar u naar toe wilt. De teams zoeken dus zelf hun weg. Op de route probeert u zoveel mogelijk vragen te beantwoorden over de regio, zonder de weg kwijt te raken. U brengt een bezoek aan het OranjeMuseum en Marechaussee Museum en komt langs een beroemde molen.

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een groepsarrangement in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.


Monopoly Streets - Alles of niets!

Monopoly Streets - Alles of niets!

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten.

Lees meer
Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Win... Voor de Voedselbank! met lunch

Altijd al eens iets goeds willen doen voor uw samenleving? Vandaag krijgt u de kans hiervoor tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Betuwe!

Lees meer
Workshop Pokeren & Diner

Workshop Pokeren & Diner

Betten, callen, raisen, folden... Wie heeft de beste pokerhand? De rage van dit moment is pokeren. U kunt de tv niet aanzetten of u kijkt naar het super populaire kaartspel. Wie wil...

Lees meer