UitjesBureau.nl Vebon

Groepsactiviteiten in de Betuwe

Rivieren, bossen, kastelen en steden, de Betuwe heeft het allemaal! Deze prachtige regio is de ideale locatie voor uw groepsactiviteit. Neem deel aan verschillende water- of landactiviteiten in de natuur of de stad. Ga bijvoorbeeld schaapdrijven of survivallen in de Betuwe!

Stel uw eigen groepsactiviteit in de Betuwe samen

Heeft u moeite met de organisatie van uw groepsactiviteit? Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld het budget, de wensen van uw groep en de datum. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw uitje op maat. Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over groepsactiviteit in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de door u gekozen datum.

2. Hoe hoog is de BTW op een groepsactiviteit?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw groepsactiviteit.

3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen onze groepsactiviteit boeken?
Ja, de groepsactiviteiten kunnen op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden.

4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.

5. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een groepsactiviteit op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48 of kijk bij de veelgestelde vragen.

Voorbeelden van groepsactiviteiten in de Betuwe

Solex Tour
Ontdek de Betuwe op een authentieke manier en maak een mooie tocht over landweggetjes en dijken van ca. 1,5 uur op een Solex. Uitgedost met pothelm en bijbehorende jas wordt u zeker nagekeken onderweg! Houd uw camera paraat!

Recensie:
"Lekker ontspannen dagje op de Solex. Leuke manier om zo door de Betuwe te toeren. Het is een ontzettend mooi gebied. Het lijkt haast alsof je op vakantie bent! Ik heb er erg van genoten."

Speurtocht door Buren
Wilt u graag iets doen met collega’s maar u heeft een beperkt budget? Dan is dit het ideale uitje. We starten in een restaurantje met koffie/thee en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. De professionele begeleider legt daar de spelregels uit en maakt de groepsindeling bekend. Deze kunt u uiteraard zelf vooraf bepalen. Daarna loopt u met de groep een puzzel/speurtocht door het historische stadje Buren.

Recensie:
"Door middel van een speurtocht kijk je toch met andere ogen naar een stad. Sommige details en symbolen zouden me normaal nooit zijn opgevallen. Of wat bijvoorbeeld het oudste huis is. Dat soort leuke weetjes en extra informatie  die je op een ludieke manier te weten komt, maken een speurtocht altijd de moeite waard!"

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een groepsactiviteit in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda

Crazy Walking Lunch

Crazy Walking Lunch

Lunchen in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in prachtige natuur van de Betuwe! Welk team heeft de meeste l...

Lees meer
Stappen met de Step

Stappen met de Step

Samen met de instructeur steppen jullie een inspirerende tocht langs bezienswaardigheden en prachtige uitzichten over de Betuwe. Een sportieve dag en een originele activiteit in ee...

Lees meer
Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de meisjes

Eindelijk is het zo ver. U kunt nu een keer uw collega’s en vriendgroep goed de waarheid vertellen! Wat vindt u eigenlijk van het andere geslacht? Is het nou wel zo erg dat mannen all...

Lees meer