UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje Betuwe

De Betuwe is een ontzettend veelzijdige groene regio in Gelderland. Naast het groene landschap telt de Betuwe 9 gemeenten. Deze regio is dus ideaal voor uw bedrijfsuitje! Of het nu gaat om een stadswandeling, rondvaart of een cocktailworkshop, BetuweUitjes verzorgt een bedrijfsuitje op maat!

Stel uw bedrijfsuitje in de Betuwe samen

Bent u op zoek naar een verrassend en origineel bedrijfsuitje? Dan bent u bij BetuweUitjes aan het juiste adres! Wij organiseren al jaren de leukste uitjes op maat. Daarbij houden we rekening met uw gezelschap, uw wensen en budget. We denken graag met u mee over een uitje op maat. Bel voor meer informatie naar 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitje in de Betuwe:

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
We raden u aan om minimaal 3 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste datum.
 
2. Hoe hoog is de BTW op uitjes?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw bedrijfsuitje.
 
3. Is het mogelijk om een diner of lunch aan ons bedrijfsuitje toe te voegen?
Ja, wij helpen u graag om het uitje aan te passen aan uw wensen.
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een bedrijfsuitje samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een bedrijfsuitje op maat!

Staat uw vraag hier niet tussen, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact op met BetuweUitjes.nl 0344 - 60 59 48 en stel uw vraag.

Populaire uitjes in de Betuwe

Ontdek de Mol in de Betuwe
Een spannend en actief spel en nu te boeken in de Betuwe! Een spelprogramma, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje in de Betuwe om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren

Kolonisten van de Betuwe
De bekendste kolonist van Nederland, Piet Hein, heeft maar één boodschap: “De Betuwe moet veroverd worden!” Aan uw team de uitdaging om de macht over de regio te verkrijgen. De enige manier om deze verbeten strijd te winnen is door uw collega’s te slim af te zijn.

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een bedrijfsuitje in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

BE-SMART – TEAMBUILDING CITYGAME!

BE-SMART – TEAMBUILDING CITYGAME!

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond de mooie Betuwe in wordt gestuurd.

Lees meer
Monopoly Streets - Alles of niets!

Monopoly Streets - Alles of niets!

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten.

Lees meer
Moordspel Lunch

Moordspel Lunch

Een crimineel is tijdens dit dagarrangement in de Betuwe in uw gezelschap geïnfiltreerd. Er is een gruwelijke moord gepleegd, maar door wie? Het is aan u en uw gezelschap om deze ...

Lees meer