UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsfeest in de Betuwe

De Betuwe is een prachtig, veelzijdig natuurgebied en daarmee een originele en verrassende locatie voor uw bedrijfsfeest! Voor ieder bedrijf en voor elke gelegenheid verzorgen wij een feest op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk eten en dansen op een verrassende locatie in de Betuwe.

Bedrijfsfeesten op maat in de Betuwe

Bent u op zoek naar een orgineel bedrijfsfeest en bent u al die standaard aula's en zaaltjes zat? Bekijk alle bedrijfsfeesten en boek het bedrijfsfeest in de Betuwe dat past bij uw wensen en budget. Wij verzorgen een op maat gemaakt feest en denken graag met u mee! Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfeest in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 6 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste locatie.
 
2. Hoe hoog is de BTW op bedrijfsfeesten?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw feest.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen ons bedrijfsfeest boeken?
Ja, de bedrijfsfeesten kunnen op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een bedrijfsfeest op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)feest in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Crazy 88

Crazy 88

Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams. Een doorgedraaid spel met doldwaze opdrachten in de regio. Meerdere teams worden na een korte uitleg...

Lees meer
Penoze | Interactief spel!

Penoze | Interactief spel!

Flipje van Tiel is een van de braverikken, maar er zijn ook genoeg bad guys te vinden in de Betuwe! Speel Penoze, samen met uw collega's of vrienden!

Lees meer
Klootschieten in de natuur

Klootschieten in de natuur

U wordt ontvangen in het prachtige natuurgebied de Betuwe met een heerlijk lunchbuffet. Hier begint uw dagarrangement in de Betuwe en wandelen we gezamenlijk naar het prachtige bos...

Lees meer