UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsfeest in de Betuwe

De Betuwe is een prachtig, veelzijdig natuurgebied en daarmee een originele en verrassende locatie voor uw bedrijfsfeest! Voor ieder bedrijf en voor elke gelegenheid verzorgen wij een feest op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk eten en dansen op een verrassende locatie in de Betuwe.

Bedrijfsfeesten op maat in de Betuwe

Bent u op zoek naar een orgineel bedrijfsfeest en bent u al die standaard aula's en zaaltjes zat? Bekijk alle bedrijfsfeesten en boek het bedrijfsfeest in de Betuwe dat past bij uw wensen en budget. Wij verzorgen een op maat gemaakt feest en denken graag met u mee! Neem voor meer informatie contact op via 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfeest in de Betuwe

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 6 weken van te voren te reserveren in verband met de beschikbaarheid van de gewenste locatie.
 
2. Hoe hoog is de BTW op bedrijfsfeesten?
De BTW verschilt en is 6% of 21% per onderdeel van uw feest.
 
3. Kunnen wij ook op zon- en feestdagen ons bedrijfsfeest boeken?
Ja, de bedrijfsfeesten kunnen op elke gewenste dag van het jaar plaatsvinden. 
 
4. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend.
 
5. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
Ja, wij denken graag met u mee over een bedrijfsfeest op maat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0344 - 60 59 48  of kijk bij de veelgestelde vragen.

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)feest in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Stappen met de Step

Stappen met de Step

Samen met de instructeur steppen jullie een inspirerende tocht langs bezienswaardigheden en prachtige uitzichten over de Betuwe. Een sportieve dag en een originele activiteit in ee...

Lees meer
Ontdek de Mol aan Tafel - Lunchspel

Ontdek de Mol aan Tafel - Lunchspel

Wie is er nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn vanmiddag stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen, of kunt u dat wel? U bent alleen zeker van uw eigen rol ...

Lees meer
PopQuiz

PopQuiz

De groep wordt verdeeld in vier- of vijftallen en bedenk een naam voor jullie groepje. Daarna barst de strijd los in de Betuwe!

Lees meer