UitjesBureau.nl Vebon

Activiteit in de Betuwe

De Betuwe is een prachtige groene streek in de provincie Gelderland. Het is tevens een waterrijk gebied, zo kunt u deelnemen aan verschillende land- en wateractiviteiten. Ga op een waterfiets door de Betuwe en maak een puzzeltocht of kies voor het FietsFeest!

Stel uw eigen uitje in de Betuwe samen!

Het samenstellen van een activiteit kan een lastige taak zijn. U moet met verschillende aspecten rekening houden. Laat ons u helpen om een activiteit op maat samen te stellen. Combineer diverse arrangementen met een lunch of diner. Of kies voor een van onze spelprogramma's of workshops. Bel voor meer informatie naar 0344 - 60 59 48.

Veelgestelde vragen over activiteiten in de Betuwe:

 1. Kan ik ook voor 70 personen een activiteit boeken?
  Natuurlijk kan dat. Voor grote groepen passen we de dag een beetje aan en gaat u in teams aan de slag. Juist voor grote groepen leveren wij maatwerk.

 2. Kunnen wij ook activiteiten in omliggende steden bij jullie boeken?
  Ja, dat kan. BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl, die landelijk uitjes aanbiedt, ongeacht de plaats.

 3. Hoe ver van te voren moet ik mijn uitje boeken?
  Wij raden u aan 3 weken van te voren te reserveren. U kunt ook op het laatste moment reserveren, maar de kans op beschikbaarheid wordt natuurlijk steeds kleiner.

 4. Kan ik activiteiten ook op zondag boeken?
  Ja, dat kan. BetuweUitjes organiseert op alle dagen van het jaar uitjes, dus ook zon- en feestdagen.

Staat uw vraag hier niet tussen, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact op met BetuweUitjes.nl 0344 - 60 59 48 en stel uw vraag.

Voorbeelden van activiteiten in de Betuwe

Zeskamp in de Graanschuur
Een voormalige landbouwschuur is getransformeerd tot een unieke, sfeervolle ruimte waar u het hele jaar door droog en verwarmd kunt sporten! Met een capaciteit van 80 personen is de Graanschuur de ideale locatie voor zowel reguliere (buiten)sportactiviteiten als speciale arrangementen.

High Tea & Deal or No Deal
Tijdens uw uitje in de Betuwe houdt u zich bezig met teambuilding, spanning en lef. Durf de strijd aan te gaan met uw collega’s, maar geniet vooral ook samen van een heerlijke High Tea tijdens uw arrangement in de Betuwe!

Uitjes.nl

BetuweUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een activiteit in een andere stad van de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht of Breda.

Moorddiner | Bloedige Bruiloftsdag

Moorddiner | Bloedige Bruiloftsdag

Cluedo voor professionals: tijdens een 10-jarig huwelijksfeest wordt een moord gepleegd, maar waarom en door wie?! Alleen de echte CSI deskundige weet toch nét dat ene detail boven wat...

Lees meer
Penoze | Interactief spel!

Penoze | Interactief spel!

Flipje van Tiel is een van de braverikken, maar er zijn ook genoeg bad guys te vinden in de Betuwe! Speel Penoze, samen met uw collega's of vrienden!

Lees meer
GPS ontdekkingstocht

GPS ontdekkingstocht

Gewapend met een GPS gaat u in Buren op zoek naar de mooiste verborgen plekjes van het rivierenland. Onderweg moet u nog wel de vragen goed beantwoorden! Vindt u de eindlocatie op ...

Lees meer